وردپرس چیست؟ و تفاوت آن با جوملا

  • ۱۴۰۱/۱۲/۱۶
  • 793

راه اندازی وب سایت اینترنتی دیگر به سختی قدیم نیست. چرا که نیازی به یادگیری مهارت کدنویسی برای پیاده کردن صفحات وب نمی باشد. امروزه بسیاری از افراد به محض اینکه می خواهند به دنیای طراحی وب ورود کنند این سوال برایشان پیش می آید که اصلا وردپرس چیست؟ در این مطلب تمامی تلاش ما در این است که به بررسی تفاوت های این دو سیستم مدیریت صفحات وب بپردازیم. چندین وجه مقایسه این دو را بررسی خواهیم کرد تا هنگام ورود به دنیای طراحی وب بتوانید یک تصمیم درست داشته باشید. با ما همراه باشید تا در این مطلب از سایت نوبهار وب به خوبی شما را با این سیستم های منبع باز آشنا کنیم. خواندن این مطلب شما را در مسیر راه اندازی یک وب سایت به خوبی راهنمایی می کند. این شما و این هم تفاوت های وردپرس و جوملا.

جوملا با وردپرس دارای چه تفاوت هایی می باشد؟

در ادامه از چندین نظر تفاوت وردپرس با جوملا را بررسی خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

 

تفاوت وردپرس با جوملا از نظر ساخت فروم

اولین موردی که بررسی می کنیم بیشتر مورد توجه افرادی است که می خواهند شبکه ای با قابلیت جذب عضو و یا به بیان بهتر یک سایت خبری راه اندازی کنند. اگر چنین قصدی را دارید باید به شما بگوییم که بهترین گزینه جوملا می باشد. در این باره مزیت بزرگی وجود دارد و آن این است که دیگر نیازی به یادگیری مواردی مانند html نیست. به علاوه اینکه این امکان وجود دارد که به صورت خودکار زمان انتشار مقالات را تنظیم کنید. برای همین به منظور راه اندازی یک انجمن گفتگو و یا سایت خبری جوملا به خوبی دست شما را باز می گذارد.

قدرت انتخابهای گسترده ای که جوملا به شما می دهد سبب می شود که بار اول هنگام رو به رو شدن با امکانات این سیستم دچار سردرگمی شوید. اما جای نگرانی نیست. چرا که راهنما های بسیاری در وب سایت های اینترنتی درباره جوملا شرح داده شده اند. با مطالعه این موارد می توانید به خوبی از شر انتخاب های بسیار و سردرگمی ناشی از آن ها خلاص شوید.

 

تفاوت وردپرس با جوملا از نظر قابلیت شخصی سازی

در جوملا  امور شخصی سازی بسیار راحت پیش می روند. برای نمونه می توان به تعویض لوگو و نیز تنظیم رنگ و …. اشاره کرد. درصورتی که بخواهید پیشرفته تر از اینها کار کنید باید این را بدانید که باید دوره های بسیار حرفه ای را بگذرانید. چرا که شخصی سازی های پیشرفته تر از این نیاز به تسلط بسیار به امور layout جوملا دارد.

 

بررسی تفاوت های جوملا و وردپرس از نظر چندزبانه بودن

بازهم ابتد از جوملا شروع می کنیم. قابلیت چند زبانه بودن در سیستم مدیریت وب جوملا به صورت built-in وجود دارد. شاید عملکرد این قابلیت بسیار خوب باشد ولی نمی توان ادعا کرد که کار کردن با آن بسیار ساده می باشد. چرا که کارکردن با این سیستم مستلزم رعایت برخی نظم و ترتیب ها و اصول قوانین است که سبب می شود کار راحتی نداشته باشید. اما سختی این کار به کارامد بودنش می ارزد.

شاید وردپرس به تنهایی خودش قابلیت چند زبانه بودن را دارا نباشد. اما برخی از افزونه ها و یا همان پلاگین های وردپرس سبب می شوند تا وردپرس هم چند زبانه بودن را تجربه کند. این افزونه ها هم می توانند در مسیر چند زبانه بودن به سایت شما کمک کنند و هم دارای کارکرد بسیار ساده ای هستند.

 

ایجاد وبلاگ

از نظر کاربرپسند بودن برای بلاگینگ این را بدانید که وردپرس از بهترین گزینه ها برای ایجاد وبلاگ می باشد. به طوری که بدون دانش قبلی html می توانید از آن استفاده کنید. طیفی از پست ها را می توانید ایجاد کنید. از طرف دیگه هم می توانید به کمک برخی از پلاگین ها امکانات پیشرفته ای را به وب سایت اضافه کنید. خاصیت بلاگینگ برای افرادی که می خواهند استفاده تجاری از سایت کنند بسیار مفید می باشد. به همین دلیل حتما برای راه اندازی وبلاگ وردپرس را درنظر داشته باشید.

 

رابط کاربری

این را بدانید که کارکردن با وردپرس بسیار ساده می باشد. علت این امر رابط کاربری نه چندان پیچیده ای می باشد که وردپرس دارا می باشد. اگر به دنبال این باشید که سیستم وردپرس خود را شخصی سازی کنید باید بدانید که تنها کمی دانش css در این باره لازم است. اما اگر زیاد علاقه ای به یادگیری مباحث css ندارید این را بدانید که نگرانی ندارد. چرا که می توانید از یک طراح حرفه ای وب کمک بگیرید. یک متخصص وردپرس می تواند به خوبی در مسیر اعمال المان های مختلف وردپرسی به شما کمک کند.

 

راه اندازی کدامیک آسان تر است؟

راه اندازی سیستم وردپرس به راحتی صورت می پذیرد. به طوری که شاید برای اینکه در گوگل لیست شوید 48 ساعت طول بکشد. این درحالی است که این مدت زمان بجای دو روز در وردپرس برابر با 14 روز در جوملا می باشد. این درحالی است که درصورت بکارگیری اصول سئو رتبه سایت شما افزایش خواهد یافت. شاید یک وب سایت معمولی html برای لیست شدن در گوگل نیاز داشته باشد تا 1 ماه صبر کند. البته که تولید محتوا در وردپرس نیز بسیار ساده است. به طوری که برای تولید محتوا در این سیستم شاید 2 ساعت آموزش کافی باشد.

 

امنیت کدامیک بیشتر است؟

این را بدانید که تمامی سیستم هایی که تحت عنوان سیستم امنیت منبع باز شناخته می شوند از نظر امنیت نسبت به هکر ها سطح خوبی ندارند. چرا که به خوبی هکر ها با عملکرد این سیستم ها آشنا هستند. این را بدانید که هم جوملا و هم وردپرس از نظر مورد حمله قرار گرفتن بسیار موردنظر هکر ها هستند. اگر به دنبال این هستید تا در این باره بتوانید تهدید ها را خنثی کنید موارد زیر را درنظر داشته باشید:

به محض اینکه از نظر امنیتی اپدیتی ارائه شد سایتی را بروزرسانی کنید.

برای اینکه حمله های رایج هکر ها خنثی شود فایروال نصب کنید.

جوملا دارای سیستمی به نام admintools و نیز وردپرس دارای سیستمی بنام wordfence می باشد. اگر از نسخه های غیراریگان این سیستم ها استفاده کنید خواهید دید که بهتر این سیستم ها کار خود را انجام می دهند.

 

اپدیت و بروزرسانی

شاید از تعدد اپدیت جوملا با وردپرس قابل مقایسه نباشد. به هیچ وجه تعدد آپدیت های جوملا به اندازه وردپرس نیست. پلاگینهای وردپرسی هنگام ارتقا سیستم از نسخه 3.1 به 3.6 از کار نیفتادند. همین موضوع نشان می دهد که چقدر وردپرس پایدار است. به علاوه اینکه برای انتقال اطلاعات از سایتی به سایت دیگر در وردپرس کار سختی را دارا نیستیم.

 

ساخت چنل ویدیو

امکان قابلیت عضوگیری در وردپرس وجود دارد. اما این را بدانید که این امر در جوملا حالت کاربردی تری دارد. چرا اصلا جوملا را برای همین منظور ساخته اند.

 

سخن آخر

درباره تفاوت وردپرس با جوملا برای شما توضیحات کاملی را ارائه کردیم. دانستید که این دو سیستم مدیریت محتوا دارای مزایای خود و نیز معایب خود می باشند. این شما هستید که ابتدا باید برای خود تعیین کنید قصد راه اندازی چه وبسایتی با چه موضوعی را دارا هستید. (ما فقط تفاوت های وردپرس و جوملا را گفتیم این خودتان هستید که انتخاب میکنید کدام بهتر است) این روزها و به خصوص بعد از اپیدمی کرونا کسب و کار های اینترنتی به شدت رواج یافته اند. به همین منظور به شما عزیزان توصیه می کنیم که شما هم برای ارتقا کسب و کار خود از تبلیغات فیزیکی محلی فراتر بروید.  راه اندازی یک وب سایت می توانید در این باره به شدت به شما کمک کند.

این روزها دیگر راه اندازی یک وب سایت اینترنتی کار سختی نیست. چرا که به اندازه قبل نیازی نیست افراد برای راه اندازی یک وب سایت و طراحی صفحات وب به کدنویسی مسلط باشند. سایت نوبهار وب درخدمت شماست تا تمامی موارد مربوط به دیجیتال مارکتینگ و سایر موارد مشابه را خدمت شما ارائه کند. امیدواریم با خواندن این مطلب به خوبی به تفاوت وردپرس با جوملا پی برده باشید.

ارسال دیدگاه

*

code

تمامی حقوق محفوظ میباشد و کپی برداری از مطالب سایت فقط با ذکر منبع مجاز میباشد (1403-1400) / طراح سایت : رضایی